T-3 Konsantre Ünitesi

T-3 Konsantre Ünitesi

AçıklamaTeknik Özellikler T-3 Konsantre Ünitesi atmosfer basıncının altında vakum ortamında ortalama 50-60 derece sıcaklıkta mamulün yanmadan daha hızlı pişmesini sağlar. Firmamıza özel sistem sayesinde eski ünitelere kıyasla kondens ünitesinde hem sudan tasarruf edin...
Ketçap Mayonez & Sos Hazırlama Ünitesi

Ketçap Mayonez & Sos Hazırlama Ünitesi

AçıklamaTeknik Özellikler Şirketimiz AkTitanyum End. Makina San. tarafından geliştirilen küçük ölçekli ketçap, mayonez, sos hazırlama üniteleri. Düşük bütçeli yatırımlara hitaben hazırlanmış bu sistemde istediğiniz karışımları hazırlayabilirsiniz.  Entegre gramaj...
Homojenizatör

Homojenizatör

AçıklamaTeknik Özellikler Homojenizatör, Normal koşullarda birbiriyle karışmayan iki sıvının, yoğun karıştırma, çalkalama ve parçalama ile oluşan heterojen yapıdaki yeni karışımını elde etmeye yarar. Ketçap, Mayonez vb soslar için özel olarak tasarlanmış Ak...
Meyve Parçalama Değirmeni

Meyve Parçalama Değirmeni

AçıklamaTeknik Özellikler Hammaddeyi hem kendi ekseni etrafında çevirerek temizler hem de hammadde ile birlikte işlemeye gelebilecek taş, ot, yaprak vb istenmeyen maddeleri sistem içerisinden otomatik olarak temizler. (Kontrol için 1 veya 2 personele ihtiyaç...
Biber Kırıcı

Biber Kırıcı

AçıklamaTeknik Özellikler Seçilmiş ve temizlenmiş hammaddeleri istenilen elek ölçüsüne göre parçalama işlemini gerçekleştirir. Hammaddenin aromasını daha verimli bir şekilde ortaya çıkarmak için yeni tip sıvamalı bıçak sistemine sahiptir. Ayrıca...