Meyve Parçalama Değirmeni

Meyve Parçalama Değirmeni

AçıklamaTeknik Özellikler Hammaddeyi hem kendi ekseni etrafında çevirerek temizler hem de hammadde ile birlikte işlemeye gelebilecek taş, ot, yaprak vb istenmeyen maddeleri sistem içerisinden otomatik olarak temizler. (Kontrol için 1 veya 2 personele ihtiyaç...
Biber Kırıcı

Biber Kırıcı

AçıklamaTeknik Özellikler Seçilmiş ve temizlenmiş hammaddeleri istenilen elek ölçüsüne göre parçalama işlemini gerçekleştirir. Hammaddenin aromasını daha verimli bir şekilde ortaya çıkarmak için yeni tip sıvamalı bıçak sistemine sahiptir. Ayrıca...
Yıkama Havuzu

Yıkama Havuzu

AçıklamaTeknik Özellikler Paletli taşıma bandı, havuzdan gelen biberlerin temizlenmesi ve yıkama bandına transfer işlemini sağlar. Suyun rahat akması için özel su giderleri konveyör içerisinde mevcuttur. Havuz kolay temizlenebilir olması için, içinde taş,...
Turbo Çıkarıcı (Ekstraktör)

Turbo Çıkarıcı (Ekstraktör)

AçıklamaTeknik Özellikler Sıcak işleme “Hot Break” proseslerinde hammaddeden maksimum verimi elde etmek için tasarlanmış 3000 dev/dak.’ya çıkan hızı sayesinde diğer çeşitli makinelere göre aynı ürün alanını iki kat daha fazla işler. Böylece hammaddenin...
Enzimatik İn-Aktivasyon Ünitesi

Enzimatik İn-Aktivasyon Ünitesi

AçıklamaTeknik Özellikler Çoğu meyvelerin içerisinde bulunan çeşitli enzimler son ürün kalitesini ciddi bir şekilde etkilemektedir. Örneğin; Domates meyvesinde bulunan peklotik enzimler en fazla 1 dakika içerisinde en az 60 Derece sıcaklıkta in-aktive...